Premieră: Seat introduce opționale contra-cost pe termen limitat

Data publicării:
seat

Seat va lansa în 2018 un serviciu digital prin care șoferii vor putea activa temporar contra-cost anumite funcții, cum ar fi încălzirea scaunelor, sau vor putea transfera automat anumite setări într-o altă mașină a constructorului, scrie Automarket.ro.

În curând, proprietarul unui Seat poate activa temporar contra-cost anumite opționale disponibile pe mașină. De exemplu, producătorul auto va echipa toate mașinile cu funcție de încălzire a scaunelor. Cumpărătorul va avea posibilitatea să nu achiziționeze opțiunea, ci să o activeze pentru un timp atunci când are nevoie, în funcție de vreme. Pentru asta, șoferul va plăti o taxă de acces temporar, iar după expirarea perioadei de valabilitate funcția se va dezactiva.

O altă inovație a mărcii iberice este serviciul de identitate. Șoferii își vor crea un cont pe internet cu setările pe care le fac în propria mașină, cum ar fi poziția scaunului, valorile aerului condiționat sau preferințele muzicale. Ulterior, când aceștia vor folosi o altă mașină a mărcii, setările sale vor putea fi transferate după logarea online.

Pentru început de aceste inovații vor beneficia doar modelele Seat, dar ulterior va fi extins la toate mărcile Grupului Volkswagen.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri