Primele imagini oficiale cu noul SUV Dacia Duster

Data actualizării: Data publicării:
duster icon

Dacia va prezenta noul Duster, în premieră mondială, pe 12 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt. Până atunci, producătorul auto a făcut publice primele imagini și informații ale noului SUV Dacia Duster.

268351l
268351l

Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea Noului Duster, un SUV cu design modern și atrăgător. 

Partea frontală vine cu o nouă semnătură luminoasă a LED-urilor diurne, cu o grilă încadrată de blocuri optice noi, cu nervuri redesenate pentru capotă și cu scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale.

Parbrizul este amplasat cu 100 mm mai în față și mai înclinat comparativ cu vechiul model, noi bare de pavilion, pasaje ale roților ceva mai generoase și jante de 17 inch.

Stopurile din spate flanchează hayonul și preiau semnătura luminoasă cu patru carouri de culoare roșie, întâlnită și la faceliftul lui Sandero și Logan. 

Ies în evidență scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale, ornamentele de culoare neagră dispuse în partea din spate a aripilor laterale frontale și scutul de protecție spate, de culoare crom satinat, de dimensiuni mai mari față de cel prezent pe actuala generație.

Potrivit reprezentanților companiei, noul Duster își propune să confirme și să consolideze succesul înregistrat de actuala generație a SUV-ului Dacia, comercializată în peste un milion de exemplare în ultimii șapte ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri