Renault angajează încă 150 de ingineri în România

Data publicării:
renault

Producătorul auto francez Renault vrea să angajeze 150 de ingineri în România pentru Renault Technologie Roumanie (RTR), ce reprezintă 20% din activităţile de cercetare de la nivelul întregului grup, au anunţat marţi reprezentanţii Renault, scrie News.ro.

renault

Renault a înfiinţat între aniii 2008-2010 Renault Technologie Roumanie (RTR), cel mai mare centru de inginerie al grupului din afara Franţei, care îşi desfăşoară activităţile în centrul de testare de la Titu, din apropiere de Bucureşti, dar şi în birourile din Capitală.

RTR are 2.400 de angajaţi, dintre care 3% sunt străini expatriaţi în România.

„Renault Technologie Roumanie contribuie la dezvoltarea şi industrializarea la nivel mondial a uneia dintre cele mai complexe şi de succes game ale Grupului Renault, Global Access, inclusiv pentru viaţa de serie a motoarelor pe benzină, şi a cutiilor de viteză. Am construit RTR cu atuurile unei echipe tinere, formată în prezent din 2.400 de colegi”, a declarat directorul Renault Technologie Roumanie, Pascal Candau.

În ceea ce priveşte posturile disponibile, şeful RTR a spus că producătorul auto are 150 de posturi disponibile în inginerie în România, însă a subliniat că inginerii specialişti în mecatronică sunt greu de găsit.

Renault România are peste 16.000 de angajaţi în România, care îşi desfăşoară activitatea la uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica şi Şasiuri, Direcţia Logistică, inclusiv centrul AILN), Matriţe Dacia (Piteşti), centrul de design Renault Design Central Europe (Bucureşti), Renault Technologie Roumanie - Bucureşti (care include Centrul Tehnic Titu), direcţia comercială Renault Commercial Roumanie - Bucureşti (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja) şi Renault Credit International (Bucureşti).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri