Salonul Auto de la Paris. Cine sunt vedetele din acest an

Data publicării:
mercedes

Cel mai important producător auto german a avut o prezentare pe măsură. Mercedes a venit la Paris cu trei modele noi, dar cel sport a fost atracţia principală.

Se anunţă un rival pentru Porsche, cu motorul de 510 cai putere care îl face să alerge cu cu peste 300 de kilometri pe oră. Ferrari completează peisajul exclusivist cu noul 458 Spider, una dintre mai aerodinamice maşini care poartă emblema căluţului cabrat.

Volvo se mândreşte la Paris cu cu noul model XC 90, primul care a ieşit pe uşa fabricii de la preluarea aceasteia de o companie chineză.

Salonul Auto de la Paris va fi deschis până pe 19 octombrie, timp suficient pentru vizitatori să vadă şi - de ce nu - să cumpere unele dintre sutele de modele expuse. Un lucru nu tocmai simplu când vine vorba de maşina următoare. Bugatti Veyron Grand Sport este un bolid care i-a lăsat muţi de uimire pe jurnalişti. Are un motor de 8 litri ce produce 1.200 de cai putere, atinge suta de kilometri în mai puţin de trei secunde şi o viteză de 408 kilometri pe oră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri