Surpriza Opel de la Salonul auto de la Geneva

Data actualizării: Data publicării:
opel icon

Opel va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Geneva o nouă generație a modelului Insignia. Alături de versiunile berlină și break va debuta și un program de personalizare pentru această gamă.

in1
in1

Oficialii din Russelsheim au anunțat că alături de Insignia Grand Sport și Insignia Sports Tourer, la standul Opel va fi prezentat și un program de personalizare denumit Exclusive. Acesta le va permite clienților noului Insignia să își construiască viitoarea mașină după propriul plac.

Viitorii proprietari au o paletă infinită de culori pentru caroserie, un finisaj cu trei straturi de vopsea, mai multe tipuri de jante, o piele de calitate superioară și inserții numeroase pentru planșa de bord sau alte elemente ale interiorului, scrie Automarket.ro.

Odată cu lansarea noii divizii Exclusive, Opel va îmbunătăți și experiența din showroom-urile sale, cu imagini afișate pe televizoare 4K. Nu va lipsi nici realitatea augmentată, o tehnologie care le va permite clienților să își vizualizeze mașina înainte ca ea să fie produsă.

Alături de noul Insignia, pe care va fi demonstrat noul program de personalizare Exclusive, Opel expune la Geneva și modelul Crossland X.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri