VIDEO: Imagini în avanpremieră de la Salonul Auto de la Los Angeles 2014

Data publicării:
02-Mercedes-Maybach-680x379-1

Mercedes-Benz a reuşit să îmbine cu succes luxul şi performanţele în noul Mercedes-Maybach S600. Noul vârf de gamă al producătorului german este propulsat cu un motor V12 de şase litri, ceea ce se traduce într-o acceleraţie de la zero la 100 de kilometri la oră în 5 secunde Asta deşi maşina are 5.45 metri lungime iar interiorul este îmbrăcat cu piele fină, lemn de lux şi crom. Mai mult, Mercedes spune că noul S600 are cel mai silenţios habitaclu din lume.

BMW şi-a lansat două automobile de teren sportive: BMW X5M şi X6M. Preţurile acestor modele depăşesc 100 de mii de dolari şi au un gabarit impresionant, dar clienţii nu trebuie să facă rabat la lux, performanţe şi design agresiv. Sub capotă este un motor cu opt cilindri, supraalimentat cu două turbine, pentru un total de 567 de cai putere. Accelaraţia: 4 secunde până la 100 de kilometri la oră, cifră ce face individioase multe maşini sport. (imagini din web youtube bmw x5m).

La standul producătorului de american Cadillac, vedeta a fost sedanul sportiv ATS-V, un concurent pentru modelele consacrate din gamă precum BMW M3 sau Audi RS4. Propulsia este asigurată vine de la un V6 de 455 de cai putere, transmită la roţile din spate printr-o cutie manuală cu 6 viteze. Senzaţia de performanţă este accentuată şi de evacuarea cu 4 ţevi, scaune-scoică şi inserţiile din fibră de carbon.

Salonul Auto de la Los Angeles este unul dintre cele mai mari din America de Nord, anul acesta, peste 20 de maşini au fost prezentate în premieră mondială. Iar peste 60 la sută dintre acestea sunt vehicule de performanţă şi de lux.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri