FOTO. Creatura misterioasă adusă la suprafață de uragan în Texas

Data publicării:
bababa

Uraganul Harvey nu a adus doar pagube materiale și victime, ci și creaturi ciudate din adâncuri. Preeti Desai, comunicator specializat pe ştiinţă, a făcut o descoperire uimitoare pe o plajă din Texas, imediat după furtună. O creatură ciudată a fost găsită zăcând fără viață: nu avea ochi, în schimb avea colți ascuțiți și o coadă lungă.

Foto: Twitter

Monstrul marin a fost descoperit de Preeti Desai în timp ce se plimba pe plajă. Creatura intrase deja în putrefacție. Preeti a postat pe pagina sa de Twitter imaginile cu ciudatul animal și i-a întrebat pe biologi despre ce ar putea fi vorba. Unii au spus că putea fi un fel de țipar. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ba3
Foto: Twitter

Dr Kenneth Tighe de la Smithsonian crede că ar putea fi o anghilă electrică cu colți. Acest monstru,  Aplatophis chauliodus,  stă pe fundul mării, îngropat în nisip, la o adâncime de 30 până la 90 de metri, și mănâncă crustacee și pești cu oase. Prin urmare, uraganul Harvey trebuie să fi răscolit bine oceanul de a reușit să scoată afară creatura și să o aducă până pe coastele Texasului.

Iată cum arată un astfel de pește viu:

Monstrul, din familia Opichthidae, are ochi, numai că sunt foarte mici, iar în momentul în care Preeti l-a găsit pe plajă s-ar putea ca ei să fi intrat deja în descompunere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri