8 caracteristici noi pe care Microsoft le va oferi gratuit

Data actualizării: Data publicării:
shoulder taps

windows

Microsoft pregătește un refresh pentru sistemul de operare Windows. Windows 10 Creators Update va sosi gratuit pe toate dispozitivele care utilizează Windows 10 în primăvara lui 2017.

Microsoft a prezentat ieri noile caracteristici. Găsiți mai jos 10 dintre ele, via Wired:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Paint 3D

Microsoft speră să integreze 3D-ul în fiecare aspect al suitei de instrumente de producție oferite de platforma Windows 10. Cel mai important element va fi Paint 3D, o nouă versiune a aplicației MS Paint, care va permite utilizatorilor să construiască modele virtuale prin tăiere și lipire de imagini 2D, prin editare de imagini 2D cu Surface Pen sau chiar prin scanarea 3D a unui obiect cu camera telefonului mobil.

printare 3d
Foto: Microsoft

Printare 3D

Dacă ați făcut creat un proiect interesant în Minecraft veți putea să-l trimiteți direct către o imprimantă 3D.

3 aplicatii office
Foto: Microsoft

3D în aplicațiile Office

Prezentarea de miercuri a celor de la Microsoft a inclus și un copac 3D inclus într-un document PowerPoint. Copacul se rotește în timp ce slide-urile se schimbă. Reprezentanții companiei spun că această caracteristică va fi adăugată în aplicațiile mari din suita Office.

casti vr

Căști VR

Partenerii de hardware ai Microsoft, cum ar fi Lenovo, Asus, Acer, HP și Dell vor construi seturi de căști VR pentru jocuri și experiențe 3D în Windows. Aceste seturi vor avea urmărire pozițională, o caracteristică ce oferă o experiență mai bună decât căștile VR pentru telefoane mobile. Prețul acestora va porni de la 300 de dolari.

difuzarea jocurilor

Difuzarea jocurilor

Oamenilor le place să se uite la competițiile de gaming – acestea au devenit mai degrabă un sport care atrage spectatori. Cu următoarea actualizare, dispozitivele Windows (inclusiv Xbox) vor fi capabile să difuzeze jocuri în 4K prin serviciul Beam.

turnee

Turnee „Do it yourself”

Pasionații de gaming vor avea, de asemenea, posibilitatea de a crea propriile lor turnee personalizate, astfel încât în acestea să poată concura cu prietenii.

share

Distribuire mai ușoară

Oricând veți dori să partajați o fotografie sau alte elemente în Windows 10, veți putea să-l trimiteți instantaneu celor mai importante persoane din lista dumneavoastră de contacte, care va apărea în bara de instrumente din partea de jos a ecranului.

shoulder taps

Shoulder Taps

Cu Windows 10 Creatori Update, veți putea trimite un emoticon persoanelor din lista de contacte. Acestea pot fi găsite în aplicația de mesagerie. Destinatarul va vedea emoticonul apărând în partea de jos a ecranului, chiar deasupra avatarului persoanei care l-a trimis.

E gratis

Windows Creators Update va fi disponibil gratuit pe toate cele aproximativ 400 de milioane de dispozitive Windows 10. Microsoft spune că actualizarea va veni în primăvară, dar nu a oferit mai multe detalii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri