Apple amână lansarea căștilor AirPods

Data actualizării: Data publicării:
apple

Apple anunţă că a decis amânarea lansării controversatelor căști AirPods, anunță Agerpres. Acestea nu vor fi livrate luna aceasta, contrar anunțului din luna septembrie când a fost prezentat noul telefon iPhone 7.

SAN FRANCISCO, CA - SEPTEMBER 07: Apple Senior Vice President of Worldwide Marketing Phil Schiller introduces a Lightning to 3.5 mm audio jack adapter during a launch event on September 7, 2016 in San Francisco, California. Apple Inc. is expected to unveil latest iterations of its smart phone, forecasted to be the iPhone 7. The tech giant is also rumored to be planning to announce an update to its Apple Watch wearable device. (Photo by Stephen Lam/Getty Images)

Nu dorim să livrăm un produs care nu este gata încă și mai avem nevoie de puțin timp până când AirPods va fi gata pentru clienții noștri”, a declarat purtătorul de cuvânt de la Apple, Trudy Muller, care nu a oferit însă şi un motiv tehnic pentru întârziere, fără a  menţiona  data la care căştile AirPods ar putea fi livrate.

Aceasta este prima amânare a lansării unui produs hardware marca Apple din ultimii cinci ani.

Ultima întârziere a unui produs Apple a fost o versiune a telefonului iPhone 4 de culoare albă, care a fost anunţat în luna iulie 2010, dar nu a ajuns la consumatori până în luna aprilie 2011 din cauza unei probleme de producţie. Pe partea de software, în 2012 Apple a amânat cu o lună lansarea iTunes 11 pentru a rezolva unele probleme.

Au apărut critici cu privire la căştile fără fir care ar putea să se piardă, acestea având preţul de 159 de dolari, iar persoanele care au avut şansa să încerce aceste căşti susţin că produsul are nevoie de unele îmbunătăţiri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri