Apple ar putea lansa un laptop alimentat de iPhone

Data actualizării: Data publicării:
iphone lapton

Un nou brevet înregistrat de Apple pare să arate că americanii se gândesc să lanseze un laptop în care iPhone-urile ar putea fi folosite pe post de touchpad-uri. Un iPhone este singurul lucru de care ai nevoie, pare să spună compania americană.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

O aplicație pentru obținerea unui brevet depusă de Apple în Septembrie și publicată joi vorbește despre un dispozitiv care arată ca un laptop clasisc, însă are un slot de dimensiunea unui telefon iPhone în locul touchpad-ului. Potrivit cNet, care a studiat brevetul, iPhone-ul nu ar avea doar rol de touchpad, ci s-ar putea să se ocupe și de procesare și de conexiunea wireless.

Zona în care se montează telefonul ridică totuși numeroase întrebări. Aceasta are, conform proiectului, o dimensiune standard, iar telefoanele au dimensiuni diferite. O altă problemă descoperită ar fi modul de comunicare dintre telefon și laptop și a portului Lightning, care ar trebui integrat în cadrul slotului.

Aceeași aplicație conține și un al doilea brevet, potrivit căruia un iPad ar putea fi folosit ca ecran pentru laptop.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri