Asus ZenFone AR, al doilea telefon compatibil cu platforma de realitate augmentată Google Tango

Data publicării:
asus zenfone ar

Companiile participante la salonul de tehnologie de la Las Vegas(CES, n.red.) încearcă să fie primele care vin cu anunțuri de lansări importante.

asus zenfone ar

Cei de la Asus, care vor lansa la CES al doilea telefon compatibil cu platforma de realitate augmentată Google Tango, au fost suprinși de partenerul de hardware Qualcomm, care a dezvăluit detalii despre dispozitiv înaintea producătorului.

Articolul privind lansarea noului telefon Asus apărut pe blogul celor de la Qualcomm trebuia să fie publicat miercuri, însă a fost preluat imediat de marile site-uri dedicate tehnologiei înainte de a fi șters. Astfel, am aflat că AR ZenFone va fi propulsat de un procesor Snapdragon 821, aceeași clasă de cip ca Google Pixel și OnePlus 3T. Acesta va fi, de asemenea, primul telefon care combină Tango și Daydream.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ulterior Evan Blass, reporter la Venture Beat, a publicat pe contul său de Twitter două imagini cu noul Asus ZenFone AR.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri