Evolio iFly Pro, una dintre cele mai bune drone românești

Data publicării:
drona-1

Evolio a intrat de curând pe piața dronelor cu prețuri accesibile, precizează specialistul în marketing al companiei Flanco, cu gama iFly formată din trei modele: iFly Mini, iFly Micro și iFly Pro.

Dintre acestea, ilFly Pro a fost apreciată de specialiști ca fiind modelul de top al seriei. Drona este ușor de utilizat și realizează fotografii și filmări de bună calitate. 

 

Foto: Flanco.ro

Pentru a porni drona trebuie pur și simplu să o arunci în aer. Drona iFly Pro poate zbura până la 150 de metri față de centrul de comandă timp de zece minute, timp suficient pentru a realiza fotografiile dorite.

Aparatul este foarte ușor de pilotat, precizează specialistul în marketing Camelia Stanciu, având trei viteze de zbor și funcția „return to pilot”, prin care drona poate fi dirijată rapid către centrul de control și care garantează un zbor lin, chiar și celor piloților de drone începători. 

De asemenea, drona dispune de un stabilizator gyro pe șase axe și o funcșie de control a altitudinii. Mai mult, funcția „headless mode” permite îndreptarea aparatului în orice direcție, indiferent de poziția ei față de centrul de comandă.

Drona poate realiza întoarceri la 360 de grade, garantând astfel realizarea unor imagini spectaculoase. Pentru încărcarea completă a aparatului trebuie să așteptați între două și trei ore. 

Totodată, drona are un suport special pentru prinderea unei camere foto-video. Sunt trei tipuri de camere dedicate acestui model: cameră VGA pentru filmări și fotografii, VGA Wifi și o cameră HD Wifi.

Mai mult, camerele video Wi-Fi pot fi folosite împreună cu smartphone-ul folosit aplicația Evolio IFly care poate fi descărcată din Magazin Play sau App Store. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri