Glumele pe seama Galaxy Note, blocate

Data publicării:
galaxy note 7 getty crop

Mai multe video-uri în care se glumea pe seama Galaxy Note 7 au fost blocate de Youtube, după ce Samsung ar fi precizat că le încalcă drepturile de autor. Criticii au atras atenția că prin blocarea acestor video-uri, Samsung doar va atrage mai mult atenția asupra sa, scrie BBC News.

youtube blocheaza glume

Pe Youtube au apărut, în urma scandalului Galaxy Note, mai multe video-uri în care într-o scenă din jocul Grand Theft Auto au fost înlocuite bombele cu telefoanele Samsung care explodează.

Unii dintre utilizatorii Youtube au reclamat faptul că video-urile au fost blocate în urma unei plângeri privind încălcarea drepturilor de autor. Însă, pagina de descărcare originală a clipului în care este ironizat Galaxy Note nu a fost blocat. 

Abia peste trei luni Youtube va ridica interdicția de pe canalul meu. Dacă trimit și eu o notificare în care le zic să mă dea în judecată, vor face asta? Vor da în judecată copilul cu cancer care face bani din filmulețele pe care le urcă pe Youtube? Este o situație oribilă pentru că am muncit la acest canal de Youtube”, a spus un utilizator Youtube din Statele Unite, cunoscut sub numele de DoctorGTA.

Compania Samsung încă nu a comentat.

Compania Samsung a suspendat complet producţia de smartphone-uri Galaxy Note 7, după ce şi a doua variantă de telefon, care ar fi trebuit să fie sigură, a luat foc. 

Mai mult, Samsung ar putea renunţa definitiv la brandul „Note”, ca urmare a imensului scandal al smartphone-urilor care iau foc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri