Google şi Levi’s lansează o geacă inteligentă, care permite controlarea gadgeturilor

Data publicării:
jaquard

Google a anunţat că va lansa în toamnă o geacă inteligentă a cărei construcţie permite interacţionarea cu anumite tipuri de gadgeturi, informează News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Levi's Commuter Trucker, cum se numeşte geaca inteligentă rezultată din colaborarea celor de la Levi’s cu Google, are la bază o ţesătură care conduce impulsurile electromagnetice şi permite, astfel, ca anumite funcţii ale gadgeturilor să fie apelate prin intermediul gecii.

În acest sens, manşetele gecii sunt dotate cu o serie de butoane discrete care permit, în această primă versiune a produsului, apelarea unor funcţii limitate precum primirea sau respingerea apelurilor, ori gestionarea listei de redare a melodiilor.

Butoanele funcţionează într-un mod similar touchpad-ului de la laptopuri, pe lângă funcţiile de apărare, acesta recunoscând şi swipe-uri. Aceste butoane funcţionează pe baza unei surse de energie care, conform producătorului, va trebui reîncărcată la aproximativ două zile.

Ţesătura care face posibil acest produs se distinge cu greutate de materialul obişnuit, putând fi implementată cu uşurinţă în orice material. Datorită acestui fapt, cele două companii pot şi doresc să creeze un adevărat ecosistem de confecţii care să integreze această tehnologie.

Geaca Levi's Commuter Trucker va fi disponibilă din toamnă, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, şi va costa 350 de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri