Începe cel mai mare târg de tehnologie din Europa

Data publicării:
smartwatch

La Berlin începe salonul IFA, cel mai mare târg de tehnologie din Europa.Până pe 7 septembrie, cele mai mari nume de pe piaţa telefoniei, electronicelor şi gadgeturilor îşi vor prezenta noile produse, de la cele mai noi telefoane, la cele mai performante ceasuri inteligente. Nu vor lipsi nici televizoarele, căştile de realitate virtuală, dronele sau imprimantele 3D.

 

În ultimii ani, ceasurile inteligente au fost vedetele salonului tehnologic IFA de la Berlin. Două noi modele au fost lansate deja ieri, deşi IFA se deschide oficial abia azi. Marele absent al salonului este Apple, care are programată o prezentare de produse pe 7 septembrie în Statele Unite.

Faţă de primul model de smartwatch lansat de Samsung, Gear S3 a renunţat la aspectul futurist şi arată ca un ceas obişnuit. Are ecranul mai mare decât modelul anterior şi este echipat cu un procesor de 1 GHz şi 758MB de RAM. Disponibil în două variante, ceasul vă permite acum să răspundeţi la mesaje şi la apeluri printr-o rotire a coroanei. Are difuzor, GPS, poate face schimb de date wireless cu alte dispozitive electronice şi ar trebui chiar să permită utilizatorului să efectueze plăţi cu ajutorul său.

Asus Zenwatch 3 încearcă să atragă clienţii integrând majoritatea funcţiilor unui ceas inteligent din anul 2016, dar într-un design deosebit. Are ecranul perfect rotund, e făcut din materiale premium şi măsoară doar 10 milimetri grosime. Are un procesor Qualcomm creat special pentru ceasuri inteligente, care consumă mai puţină energie şi oferă o autonomie crescută. Se încarcă în proporţie de 60% în 15 minute şi este rezistent la apă şi praf.

Cunoscut mai ales pentru computere, Acer a schimbat puţin domeniul. Pawbo este o cameră video care îţi permite să comunici cu animalul de companie când eşti departe, să te joci cu el cu ajutorul unei raze laser şi chiar să-i dai o gustare, căci are inclus un automat de mâncare. Toată distracţia costă 169 de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri