iPhone 8. Noul design, confirmat în cele mai recente imagini „scurse” pe internet

Data publicării:
iphone 8

Unul dintre cele mai așteptate gadgeturi ale anului, iPhone 8 este din nou subiectul unor „dezvăluiri”. Imaginile publicate pe Reddit de un utilizator confirmă display-ul edge-to-edge cu care ar putea veni dotat următorul flagship al celor de la Apple.

Ediția aniversară iPhone, cunoscută în mediul online drept iPhone 8, este fără îndoială unul dintre cele mai așteptate gadget-uri ale anului - aproape zilnic apar imagini și informații noi despre cum ar putea arăta telefonul sau ce funcții va avea. O nouă serie de imagini „scurse”, de data aceasta pe platforma Reddit, arată protecţia de sticlă pentru partea din faţă a noului iPhone 8, capacul de pe spatele telefonului, care va fi realizat din sticlă de data aceasta, cât şi protecţia pentru sistemul dual-camera orientat pe verticală.

De asemenea, în imaginile publicate de utilizatorul kamikasky se pot observa și carcasele metalice ale noilor modele iPhone 7S şi iPhone 7S Plus, care, potrivit specialiștilor, vor păstra designul actual dar vor include componente hardware mai puternice şi funcţii noi, cum ar fi încărcarea wireless.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri