iPhone 8: Toate zvonurile despre specificații, data lansării, design și preț

Data publicării:
apple 3

iPhone 7 este cu siguranță unul dintre cele mai bunte telefoane ale lui 2016. Este performant, oferă utilizatorului mai mult spațiu, este rezistent la apă, are o baterie bună și cameră excelentă. Cu toate acestea, iPhone 7 nu este un model nou, este pur și simplu o actualizare a vechiului model, 6S.

APPLE PROFIT RECORD GETTY-1

Apple acordă o atenție mare nemulțumirilor lansate în spațiul virtual de fanii iPhone și, potrivit specialiștilor, la aniversarea a 10 ani de la lansarea primului model de iPhone(toamna lui 2017) ar trebui să ne așteptăm la lansarea unui model cu adevărat spectaculos. Până atunci, cNet a făcut o listă cu zvonurile apărute până acum despre iPhone 8.

Data de lansare

De ani de zile, Apple a rămas la un program destul de regulat, rezervând modificări majore de desing pentru anii pari și lansând „telefoane din gama S” în anii impari. Totuși, ținând cont de faptul că în afară de eliminarea mufei jack iPhone 7 este doar o „actualizare” a modelului precedent, ne putem aștepta ca în Septembrie 2017 să fie lansat un iPhone 8 care să ne surprindă pe toți.

La ce să ne așteptăm

După o serie de „modele noi” lansate care nu au adus nimic nou, specialiștii se întreabă dacă designerii Apple nu sunt cumva într-o criză de idei. Sau poate pur și simplu și-au concentrat toate eforturile pentru a construi un model extraordinar, iPhone 8.

Business Insider a relatat că Apple dezvoltă deja softul pentru iPhone 8 în Israel, cuvântul cheie fiind „diferit”. Wall Street Journal a prezentat, în noiembrie, posibilitatea ca noul model să aibă ecranul curbat. Tot cei de la WSJ au vorbit si despre posibiliatea ca noua gama iPhone 8 să aibă carcasa din ceramică.

Butonul „Home”. Apple a început deja să facă modificări la butonul „Home”. Pe iPhone 7 asta a însemnat un nou buton pe care nu faceți clic. In schimb, va odihniti degetul pe partea de sus și feedback-ul haptic vă anunța că butonul este funcțional. Japonezii de la Macotakara au scris că în 2017 Apple ar putea renunța la butonul „Home”. Asta ar putea însemna și posibilitatea de a avea un ecran mai mare pentru aceleași dimensiuni ale telefoanelor.

Încărcarea wireless. Căștile AirPods ar putea însemna doar începutul. The Verge, Nikkei Asian Review și Barclays au anunțat la unison că producătorul de la Cupertino a dezvoltat de mult această tehnologie, dar că așteaptă modelul iPhone 8 pentru lansare.

Display. De multă vreme se zvonește că iPhone va primi un ecran din safir, care oferă mai multă rezistență decât Gorilla Glass. Totuși materialul este unul scump și specialiștii consideră că Apple nu va dori să crească și mai mult prețurile telefoanelor.

Camera. Prezența camerelor duale pe modelul iPhone 7 ar putea dezvălui interesul celor de la Apple pentru realitatea augmentată, scriu cei de la cNet. Astfel, e posibil ca noul iPhone 8 (sau iPhone 8 Plus) să vină dotat cu o cameră duală care poate scana o zonă și plasa obiecte 3D în interiorul acesteia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri