Noi tehnologii pentru smartphone-uri

Data publicării:
smartphone

Noi tehnologii pentru telefoanele mobile au fost lansate astăzi de un renumit producător de gadget-uri. Utilizatorii de smartphone-uri au la dispoziţie, din această toamnă, telefoane care oferă avantaje precum o încarcare rapidă, consum redus de energie şi posibilitatea de a încărca alte device-uri mobile. Pe lângă toate acestea, smartphone-ul are şi un design minimalist, dar şi un display care permite afişarea unor culori intense şi imagini detaliate. Utilizatorii descoperă astfel experienţa unui device care le permite să fie multitasking mai ales în activităţile profesionale.

Arthur Wang, senior director producător procesoare: „Consumatorii din România sunt extrem de atenţi în privinţa tehnologiei, a performanţelor avansate pe care dispozitivele noastre le deţin. Noi credem că noile modele Helio se potrivesc 100% cu nevoile românilor”.

Valentin Stoenescu, trade marketing manager: „ Performanţele bateriei sunt de-a dreptul notabile şi ele vin la pachet cu performanţe îmbunătăţite ale tuturor celorlalte componente, atât software cât şi hardware”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri