Samsung oprește actualizarea Galaxy S7 la Android Nougat din cauza unor probleme

Data publicării:
samsung galaxy s7 edgeGettyImages-511619774

Potrivit Android Headlines, care citează informații de la mai mulți utilizatori, Samsung a oprit actualizarea telefoanelor din gamele Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge din cauza unor probleme.

samsung galaxy s7 edgeGettyImages-511619774

După ce au anunțat la începutul săptămânii trecute că au început actualizarea la Android 7.0 Nougat pentru S7 și S7 Edge, cei de la Samsung au oprit propagarea update-ului. Motivele sunt încă necunoscute, dar utilizatorii din China au primit, în locul update-ului la Nougat, o altă actualizare, cu numele de cod G9350ZCU2ZQA4. Potrivit The Android Soul, din descrierea acesteia rezultă că sporește stabilitatea și performanța dispozitivelor pe care e instalat și vine la pachet cu un sistem îmbunătățit de economisire a bateriei.

După eșecul înregistrat de modelul Note 7 și problemele în justiție ale companiei, procurorii cerând ieri arestarea moștenitorului imperiului Samsung, problemele companiei coreene par să nu se mai oprească.

Cel mai probabil utilizatorii Samsung vor putea utiliza sistemul de operare Android Nougat abia după lansarea noului model Galaxy S8, a cărui dată de lansare nu a fost anunțată încă, dar în care compania își pune toate speranțele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri