Telefonul făcut "copy-paste" după iPhone, care va spulbera concurența anul acesta

Data publicării:
one plus 5

OnePlus 5, noul flagship al chinezilor de la OnePlus, va arăta izbitor de similar cu iPhone. O nouă imagine apărută în mediul online arată că telefonul celor de la OnePlus are similarități greu de ignorat cu telefoanele Apple, cel puțin în ceea ce privește designul carcasei și camera foto, scrie Business Insider.

Compania va lansa noul telefon pe 20 iunie și a anunțat oficial că acesta va utiliza cel mai nou chip produs de Qualcomm, Snapdragon 835. Unele zvonuri spun că smartphone-ul va avea 8GB de RAM, ceea ce va propulsa cu ușurință telefonul între cele mai performante de pe piață.

Însă avantajul major al telefonului va fi, cel mai probabil, prețul. OnePlus și-a găsit o nișă printre fanii sistemului de operare Android care își doresc prețuri acceptabile. În medie, un telefon OnePlus se vinde cu 400 de dolari, cel mai scump fiind modelul 3T.

Potrivit sursei citate, rezultatele testelor GeekBench 4 arată ca OnePlus 5 va fi un adevărat „monstru” în ceea ce privește performanțele: obține un scor single-core de 1963 și un scor multi-core de 6687.

Chiar dacă testul single-core este cu mult sub cel obținut de iPhone 7 Plus, testul multi-core arată o diferență foarte mare în favoarea OnePlus 5, atât față de iPhone 7 Plus cât și față de Samsung Galaxy S8.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri