TOP. Telefoane mobile cu autonomie mare

Data actualizării: Data publicării:
one plus 3t

Dacă aveți un telefon scump și foarte „inteligent” dar sunteți nemulțumiți de autonomia bateriei, aflați că există și telefoane pe care le puteți alege și care să vă mulțumească. cNet a făcut un top al telefoanelor mobile în funcție de durata de viață a bateriei.

Huawei Mate 8
Foto: cNet

De obicei bateria unui telefon ține o zi întreagă cu utilizare moderată. Dar, dacă îl folosiți foarte mult, va trebui să-l reîncărcați mai des. Bateriile pierd de asemenea putere în timp, se descarcă mai repede decât atunci când ați achiziționat telefonul. Dacă o baterie cu durată de viață lungă se află în fruntea listei dumneavoastră de criterii atunci când achiziționați un dispozitiv nou, urmăriți lista de mai jos.

Motorola Moto Z Play

Motorola Moto Z Play
Foto: cNet

Primul loc în topul cNet este ocupat de Motorola Moto Z Play, un telefon relativ ieftin, din „gama medie”. Moto Z Play nu a avut doar cea mai lungă durată de viată a bateriei liniei Z, ci a tututor telefoane testate de celebra revistă anul acesta. Cu o durată de viață a bateriei de 23 de ore și 3 minute, acest telefon merită achiziționat doar pentru calitatea acumulatorilor. Vedeți review-ul aici.

Samsung Galaxy S7 Active( și S7 Edge și S7)

gama Galaxy
Foto: cNet

Dupa Moto Z Play, următoarele trei rezultate au fost obținute de telefoane din gama Galaxy S7. Acestea sunt recent lansatul Galaxy S7 Active, apoi deja consacratele modele Edge S7 și S7. În plus față de a fi dispozitive de top, durata de viață a bateriei pentru aceste modele a fost cronometrată la peste 21, 19 și respectiv 16 ore.

One Plus 3T

one plus 3t
Foto: cNet

Cu un preț accesibil, modelul 3T înlocuiește ultimul model lansat de OnePlus, având un procesor mai puternic și o cameră frontală mai
bună. De asemenea, are o baterie mai mare, care durează mai mult de 16 ore. Vedeți review-ul aici.

Huawei Mate 8

Huawei Mate 8
Foto: cNet

Cu un ecran masiv de 6 inci, Mate 8 este unul dintre cele mai atractive telefoane cu display mare. Acesta are carcasă metalică, cititor de amprente și o baterie masivă 4,000mAh care a funcționat în mod continuu pentru 15 ore și jumătate. În ciuda dotărilor hardware de top, prețul său ridicat este un dezavantaj major pentru cei cu un buget mai mic.

Samsung Galaxy J3

Samsung J3
Foto: cNet

În cazul în care ați crezut că doar telefoanele premium pot ajunge în top, Galaxy J3 reușește surpriza. Are o durată de viață a bateriei de 15 ore și 40 de minute și costă mai puțin de 200 de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri