VIRAL. Păcăliți că există jack la iPhone 7

Data actualizării: Data publicării:
jack iphone 7

Un utilizator de YouTube a realizat unul din cele mai confuze clipuri cu noul telefon al companiei Apple. El a făcut o gaură cu o bormașină într-un iPhone 7 și a susținut că asta e soluția pentru a avea jack la noul smartphone.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Videoclipul încărcat săptămâna trecută a strâns aproape 8 milioane de vizualizări și comentarii pe măsură. Însă, nu multă lume a realizat că e doar o farsă. Foarte mulți oameni au întrebat dacă această metodă funcționează.

iPhone-YT-Comment-2 iPhone-YT-Comment-2

Unii dintre ei au spus că au încercat să facă un jack la iPhone 7, dar că și-au stricat telefonul. Însă, deocamdată nu au apărut dovezi în acest sens.

Ce-i drept, cel care a încărcat clipul a dat lovitura. Cu doar câteva sute de dolari și o bormașină a strâns milioane de vizualizări care, cel mai probabil, i-au adus bani pentru un nou iPhone.

iPhone 7 este primul smarthpone fără jack-ul standard de 3,5 mm. În schimb, căştile vor fi conectate folosind conectorul Lightning. În pachet este inclus şi un deloc arătos adaptor la mufa de 3,5 mm.

Nu este clar dacă decizia Apple de a renunţa la jack va fi definitorie cu privire la viitorul acestei tehnologii, însă e clar că Samsung a anunţat recent că următorul Samsung Galaxy S8 nu va avea nici el jack pentru căşti.

Cum a apărut jack-ul de căști

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri