WhatsApp poate de acum să transforme fotografii și videoclipuri în GIF-uri

Data publicării:
WhatsApp

După o lungă perioadă de așteptare, WhatsApp a introdus suport pentru GIF-uri în aplicația pentru iOS, anunță DigitalTrends. Din nefericire, utilizatorii de Android vor trebui să mai aștepte pentru a se bucura de această opțiune.

WhatsApp

Noua opțiune WhatsApp nu numai că vă permite să distribuiți clipuri animate scurte prin intermediul noului său motor de căutare pentru GIF-uri, dar, de asemenea, permite să trimiteți propriile fotografii și clipuri video scurte ca și GIF-uri. 

Prin introducerea suportului pentru GIF-uri serviciul de mesagerie instant vrea să recupereze timpul pierdut față de cei de la Twitter sau Facebook, care oferă deja de ceva vreme această opțiune. Pentru a compensa timpul pierdut, WhatsApp aduce și câteva noutăți: aplicația vă permite să personalizați GIF-urile din motorul său de căutare integrat, permițându-vă să tăiați clipuri, adăugați emoji și text colorat, înainte de a le distribui. Dacă vă place un anumit GIF, îl puteți adăuga la favorite, astfel încât să-l puteți folosi mai repede. Pentru cei interesați să creeze propriul conținut - de acum puteți trimite orice video de până la șase secunde, în format GIF. Puteți de asemenea trimite imagini selectând butonul „atașați” și apoi utilizând opțiunea 3D Touch, mai spun cei de la Digital Trends.

Noua opțiune nu este încă disponibilă și pentru aplicația Android, motiv pentru care WhatsApp nu a anunțat încă oficial lansarea, scrie TechCrunch.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri