Xbox vs PlayStation, bătălia consolelor

Data publicării:
xbox

Bătălia consolelor se dă în această perioadă în Los Angeles, unde a început unul dintre cele mai mari târguri de jocuri video din lume. Principalii contracandidaţi - Microsoft şi Sony, au prezentat ultimele creaţii în materie de gaming. Şi, la pachet cu Xbox One X, respectiv Play Station 4 Pro, vin şi cele mai noi jocuri, care de care mai interesante şi mai palpitante.

Phil Spencer, director de dezvoltare Xbox: Suntem mândri să-i urăm bun venit celui mai nou membru al familiei Xbox, Xbox One X!

Bucurie enormă pentru fanii consolei XBox, care şi-au împlinit visul: au văzut cu ochii lor cea mai noua creaţie a celor de la Microsoft, pe care compania o descrie drept superlativul consolelor.

Phil Spencer: XBox One X, cea mai bună consolă realizată vreodată, stabileşte noi standarde de calitate pentru jucători şi creatorii de jocuri!

XBox One X le oferă o experiență video 4K celor care au un televizor pe măsură şi va fi compatibilă cu toate jocurile Xbox One și Xbox 360. Costă 499 de dolari, este cea mai scumpă consolă de pe piață şi îşi propune să fie un concurent puternic pentru PlayStation 4 Pro, consola rivalilor de la Sony. Compania japoneză a venit la Los Angeles cu „Spiderman”, cel mai nou joc pentru consola sa.

Shawn Layden, director executiv Sony SUA: Viitorul e aici, datorită PlayStation 4 Pro şi PS VR. Suntem extrem de entuziasmaţi să dăm startul E3 2017, sărbătorind conţinutul şi creatorii PlayStation, cea mai bună consolă pentru gameri.

Sony joacă tare şi pe piaţa ochelarilor pentru realitate virtuală şi are un succes impresionant. Dispozitivul, care funcţionează cu consola PlayStation 4, s-a vândut până acum în peste un milion de unităţi, iar la preţul de 399 de dolari este mai ieftin decât Oculus-ul celor de la Facebook şi Vive-ul taiwanezilor de la HTC.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri