Avertisment pentru pasagerii care dețin Samsung Galaxy Note 7

Data actualizării: Data publicării:
galaxy note 7 ars

Pasagerii avioanelor sunt avertizați de autoritatea americană Federal Aviation Administration să nu folosească telefoanele Samsung Galaxy Note 7 în timpul zborurilor, după ce mai multe telefoane au loc foc în timpul încărcării, potrivit CNN.

galaxy note 7 ars

FOTO: CNN

Mesajul FAA a fost hotărât: „În lumina ultimelor incidente și îngrijorărori legate de aparatele Samsung Galaxy Note 7, FAA îi sfătuiește cu fermitate pe pasageri să nu deschidă sau să încarce aceste telefoane în timpul zborului și să nu le aibă în bagajul de cală”. Este foarte rar cand autoritatea FAA face referire la un produs anume, de obicei fiind incluse categorii de produse.

Unele linii aeriene au început deja să ia măsuri în această privință. Singapore Airline, Qantas și Virgin Australia au declarat că își sfătuiesc pasagerii să nu își deschidă telefonul Samsung Note 7s sau să-l încarce, în timpul zborurilor.

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co a decis să retragă de pe piață telefoanele Galaxy Note 7. În total sunt 2,5 milioane de telefoane care vor fi preluate de la cei care le-au cumpărat în ultimele săptămâni. Clienţii vor primi în schimb un dispozitiv nou, din acelaşi model, dar la care a fost eliminată problema bateriei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri