Bătălia titanilor din lumea gadget-urilor

Data publicării:
Apple Watch - GettyImages 455054938 2

Cu un astfel de start, noul Galaxy S6 ataca poziţia de lider revendicată deja de iphone 6. Britanicii l-au declarat rapid cel mai bun telefon al anului, considerat mai performant decât iPhone 6, HTC One M9 sau Sony Xperia Z3. Aşteptările mari nu au fost însă confirmate de vânzări. Coreenii se pregăteau să livreze 80 de milioane de unităţi în 2015 însă datele au arătat o scădere cu 4 la sută faţă de 2014.

Sunt încântat să vă prezint noul Iphone 6 şi noul Iphone 6 plus !

Fanii Apple au rămas fideli. Abia ajunse în magazine în octombrie, iPhone 6S și 6S Plus au spart recordurile vânzărilor. În 2014, iPhone se vindea în 10 milioane de exemplare în primele trei zile. În 201 5, numărul acestora a crescut la 13 milioane.

Vă prezentăm Apple Watch, cel mai personal dispozitiv pe care l-am creat până acum.”

Cel mai bun gadget portabil a fost votat Apple Watch, model care a primit şi titlul de Gadgetul Anului 2015, votat de utilizatorii britanici.

Nici măcar nu trebui să îl atingi, doar îţi ridici mâna şi se trezeşte. Asta e tot.”

Rivalul Samsung Gear S2 a fost văzut ca accesoriul pentru care te întorci dacă l-ai uitat acasă. Cu o baterie mai puternică decât competitorul direct a fost privit de amatorii de ceasuri smart drept varianta mai convenabilă şi mai performantă decât Apple Watch.

Sony SmartWatch 3 a fost lăudat pentru că încorporează toate avantajele unui smartwatch sincronizat cu telefonul mobil, asta însemnând că, dacă vrei să faci o scurtă înviorare dimineaţa prin parc, îţi poţi lăsa telefonul acasă. Preţul mai mic decât cel al competitorilor l-au făcut şi mai atractiv pentru amatorii acestui tip de dispozitive.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri