Cât costă repararea sticlei/display-ului la Samsung Galaxy S7 Edge

Data publicării:
GALAXY-S7-EDGE-SILVER-13

 

Întrebarea este pusă de tot mai mulți oameni care au achiziționat un produs Samsung: cât costă repararea display-ului sau a sticlei de protecţie pentru Samsung Galaxy S7, respectiv S7 Edge?

Cum Samsung România nu a oferit încă un răspuns, cei de la noobz.ro au contactat mai multe service-uri GSM pentru a afla de câți bani e nevoie pentru a repara sticla/display-ul smartphone-ului Samsung Galaxy S7 Edge.

Astfel, pentru o operaţiune precum „înlocuirea ansamblu display”, în cazul în care geamul este crăpat şi touchscreen-ul nu funcţionează, costul este de aproximativ 1.450 lei, iar durata unei reparaţii este între 12 - 14 ore, specialiştii garantând că nu există riscuri în timpul reparaţiilor.

Dacă display-ul este crăpat, este necesară din nou înlocuirea ansamblului display/touchscreen, care ajunge în jurul sumei de 1.450 lei, durata de reparaţie este între 12 - 24 de ore şi, din nou, se pare că nu există riscuri în timpul reparaţiilor.

Preţul unui Samsung Galaxy S7 Edge de aproximativ 3.700 lei. Așadar, dacă cifrele sunt corecte, repararea sticlei/display-ului de la Samsung Galaxy S7 Edge reprezintă peste 40% din preţul total al telefonului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri