Cele mai aşteptate jocuri video ale anului 2016

Data publicării:
joc 1

Pentru pasionaţii de gaming, Doom este un "părinte" al industriei, un shooter remarcabil care a definit generaţia anilor '90. Astfel, este de înţeles de ce zvonurile lansării unui nou joc Doom există deja de câţiva ani. Din fericire, anul trecut, studiourile Bethesda şi ID Software au lansat un prim teaser al aventurii mult aşteptate. Bethesda a reuşit să dea o nouă înfăţişare clasicului Wolfenstein, care a fost pe placul fanilor, aşa că suntem încrezători că noul joc doom va fi un succes.

Battleborn este un alt joc important care urmează să fie lansat în 2016. La mijlocul dintre un "first person shooter" şi un RPG, cu un stil de animaţie ce ne aduce aminte de benzile desenate cu supereroi Battleborn, va oferi şi un mod multiplayer cu 5 jucători. Pentru studiourile Gearbox acest proiect a fost o provocare uriaşă, iar această lansare va fi cea mai ambiţioasă de până acum. Dar mai avem de aşteptat până pe 3 martie ca să ne bucuram de rezultatul final.

No Man's Sky este una dintre lansările pe care noi le aşteptăm cu sufletul la gura anul acesta. Jocul are un univers aproape infinit, care foloseşte un algoritm special care generează miliarde de planete şi ecosisteme la întâmplare, iar jucătorii vor avea posibilitatea să exploreze toate aceste lumi, fie pe uscat, fie prin aer, fie pe apă. No Man's Sky surprinde un război intergalactic ce are loc într-un univers minuţios construit, iar detaliile grafice impresionante sunt cireaşa de pe tort.

Alte câteva jocuri care merită menţionate sunt Uncharted 4, care va fi lansat în luna martie şi va include şi două ediţii speciale, un nou episod din jocul Hitman produs de Square Enix, noul episod Street fighter 5, Dark Souls 3 şi Far Cry Primal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri