Cele mai interesante jocuri video pentru copii

Data publicării:
mario 1

Cele mai interesante jocuri video pentru copii:

Little Big Planet 3

Mario Kart 8

Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes

Pokemon Omega Ruby/Alpha Sapphire

PvZ Garden Warfare


Little Big Planet 3

În seria de jocuri Little Big Planet, creativitatea este pe primul loc. Jucătorii intră în rolul mai multor personaje adorabile precum Băiatul Sac sau Fata Sac. Acestea nu sunt numai drăgălașe datorită modului de animație care le face să pară ca niște jucării de pluș ci au și personalități entuziaste și amuzante. Jocul este destinat copiilor însă a crescut în popularitate și în rândul adulților, datorită designului interesant și a lumilor care pot fi personalizate. Per total, Little Big Planet 3 este un joc ce încântă și inspiră în același timp.

Pokemon Omega Ruby & Alpha Sapphire

Deși platforma 3DS nu este foarte populară la noi în țară, există câteva "bijuterii" din lumea gamingului, care vin mai ales din Japonia. Acestea justifică achiziționarea unei console portabile de la Nintendo. Pokemon Omega Ruby și Alpha Sapphire este unul dintre acele jocuri. Avantajul major al aventurii digitale este faptul că poate distra în aceeași măsură un copil de 6 ani și un adolescent. Și chiar dacă jocul este de fapt un joc cu "bătăi", creaturile drăguțe, designul prietenos și stilul confruntărilor îl face o alegere foarte bună pentru cei mici.

Mario Kart 8

Mario Kart 8 este un joc perfect pentru copii din mai multe motive. În primul rând este distractiv pentru multe categorii de vârstă. În al doilea rând, el îi învață pe cei mici o lecție importantă și anume că viața nu e mereu corectă și că nu toți oamenii cu care interacționezi sunt bine intenționați. Și nu în ultimul rând, este un joc grozav de jucat cu prietenii iar dacă aveți un Wii U, o sufragerie încăpătoare și câțiva copii în vizită, Mario Kart 8 va furniza toată distracția de care aveți nevoie.

Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes

Pentru copiii care adoră lumea și jucăriile Disney, jocul Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes va fi tot ce și-au putut dori vreodată. Avantajul major al acestei experiențe de gaming este varietatea. De la lupte corp la corp, la război naval sau skateboarding, jocul conține numeroase variante care promit să mențină utilizatorii atenți şi entuziasmați. Ca un bonus, Disney Infinity este disponibil pe toate platformele, de la PC la Playstation.

PvZ Garden Warfare

Și am ajuns într-un final și la ultima noastră sugestie. Și cum cei din urmă vor fi cei dintâi, am lăsat la sfârșit un joc care pe noi ne-a captivat zeci de ore în șir. Este vorba despre Plants vs Zombies Garden Warfare, un shooter inedit care te poartă în mijlocul războiului dintre plante și zombi. Pe lângă acțiunea spectaculoasă și armele ce pot fi upgradate, Plants versus Zombies este extrem de amuzant și, de ce nu, foarte eco-friendly.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri