Cum descărcați pentru a citi offline pagini web în Chrome pentru Android

Data actualizării: Data publicării:
cititi mai tarziu - android central
Foto: Android Central

Salvarea unei pagini web pentru a citi mai târziu un articol a devenit mult mai ușoară, dacă folosiți Chrome pentru Android, informează Android Central. E suficient să apăsați lung pe link în Chrome și va apărea opțiunea de a salva pagina.

cititi mai tarziu - android central
Foto: Android Central

Anul trecut am introdus posibilitatea de a descărca orice pagină web, astfel încât să puteți vedea offline întreaga pagină. Mai mult de 45 de milioane de pagini web sunt descărcate în fiecare săptămână și astăzi adăugăm îmbunătățiri pentru a face chiar mai ușoară descărcarea paginilor”, se arată în articolul Android Central.

Dacă apăsați îndelung pe un link va apărea o casetă de dialog în care aveți posibilitatea să descărcați pagina. Ulterior, imediat ce introduceți din nou adresa paginii, aceasta va fi încărcată, chiar dacă nu mai aveți acces la internet. Puteți accesa astfel articolul în locul să se afișeze dinozaurul care vă spunea de obicei că nu sunteți conectat la internet.

Cea mai mare schimbare este modul în care sunt afișate paginile salvate. Când deschideți o nouă pagină sau o filă nouă veți vedea tot ce ați salvat cu o nouă „insignă” offline. O atingere rapidă deschide pagina salvată în Chrome și oferă un link de actualizare a copiei salvate cu noua variantă online, dacă aceasta s-a modificat între timp.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri