Digi Mobil reduce cu până la 50% tarifele pentru roaming în UE/SEE

Data actualizării: Data publicării:
punct digi

Începând cu luna noiembrie 2017, clienții Digi Mobil care călătoresc în interiorul Spaţiului Economic European (SEE - statele membre ale Uniunii Europene, precum şi Norvegia, Islanda şi Liechtenstein), vor beneficia de reduceri de până la 50% la tarifele pentru datele, minutele și SMS-urile utilizate în roaming.

O reducere semnificativă, de 47%, se aplică în cazul datelor mobile utilizate în roaming, tariful fiind redus la numai 0,00336 Euro/MB (adică 3,36 Euro/GB).

Pentru un apel inițiat din orice țară din UE sau SEE, către un număr din România, tariful de roaming scade la 0,0215 Euro/minut.

Pentru un apel primit în orice țară din UE sau SEE, tariful de roaming rămâne același, de doar 0,0108 Euro/minut.

Costul unui mesaj text scade la jumătate, respectiv 0,005 Euro/SMS.

Mesajele primite în țările din UE/SEE nu implică niciun cost suplimentar.

Tarifele nu includ TVA.

Noile reduceri suplimentare la tarifele pentru roaming vin să raspundă încrederii acordate de clienţii Digi Mobil că vor beneficia de tarife accesibile, corecte şi transparente, indiferent dacă folosesc serviciile noastre în interes personal sau pentru afaceri.

Condițiile pentru serviciul de roaming în UE/SEE se aplică în mod automat tuturor clienților activi Digi Mobil, persoane fizice și juridice, cu condiția să aibă serviciul de roaming activat. Activarea serviciului de roaming poate fi făcută telefonic numărul la 031.400.7777, la *777 sau din Contul Meu Digi. Serviciul de roaming nu este disponibil pentru clienții Digi Mobil care utilizează serviciile Digi Mobil cu plată anticipată (cartele prepaid).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri