DIGIMATINAL | Noul ceas inteligent de la Samsung

Data publicării:
vlcsnap-2015-09-04-10h44m18s869

Cu noul ceas de la Samsung, Gear S2, utilizatorii pot naviga prin meniu cu ajutorul cadranului rotativ.Cel mai bun lucru la Gear S2 e cadranul rotativ. Aceasta este, fără dubiu, cea mai bună parte a acestui ceas. Cadranul este folosit la navigarea prin interfaţa de utilizare.

Totodată, a fost păstrată şi funcţia de touchscreen, mult mai eficientă pentru scrierea mesajelor. În plus, Gear S2 are caracteristicile unui laptop entry level.

Gear S2 are un procesor Dual core cu 1.0 GHz, cu o memorie RAM de 512 de MB şi stocare internă de 4 GB, care ar trebui să fie suficientă pentru o experienţă fără probleme. Şi vine cu dotările normale de conectivitate: Wi-Fi, Bluetooth şi NFC.

Ceasul vine la pachet cu o staţie de încărcare wireless, iar bateria durează până la trei zile. Samsung a avut o veste bună pentru utilizatorii de Android, care nu au, însă, un telefon Samsung.
Funcţionează pe dispozitive ce au Android 4.4 sau versiuni mai noi, aşadar nu mai e limitat doar la produsele Samsung. Evident, nu funcţionează pe iPhone.

Noul ceas de la Samsung vine în două variante - una casual-sport, cu brăţară de cauciuc, iar alta de lux, cu brăţară din piele. Cele două sunt diferenţiate doar la nivel de design, păstrând aceleaşi funcţii amândouă. Ceasul va fi disponibil în Statele Unite ale Americii, în această toamnă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri