DIGIMATINAL | Zvonuri despre noul iPhone

Data publicării:
vlcsnap-2015-09-01-08h39m17s819-1

Cum faci cel mai bun iPhone de până acum şi mai bun decât este deja? Aceasta este întrebarea care îi motivează pe cei de la Apple în cursa către noul terminal care trebuie să fie pregătit să îi mobilizeze pe oameni să se aşeze la coadă, pe 9 septembrie. Ca în fiecare an, Apple vine cu o serie de imbunătăţiri de mărime, performanţă şi câteva funcţii inedite pentru noul model iPhone.

Nici numele nu este o surpriză prea mare, ne-am obișnuit cu nomenclatura previzibilă şi ne aşteptăm ca noul iPhone să se numească 6s. Acesta va veni cel mai probabil tot in două variante de mărime, ca şi anul trecut, un 6s şi un 6s plus. Aveţi deja un iPhone 6 frumos, elegant şi metalic, foarte bine, pentru că cel mai probabil nimeni nu va putea face diferenţa dintre acest
model deja depăşit şi noul 6S.

Încă din 2009, an în care compania americană a început tradiţia de upgrade cu modelul S, nu se schimbă mai nimic în materie de design de la an la an. Totuşi, zvonistica spune că noul iPhone va fi disponibil în mai multe culori, ca până acum, de la
celebrul argintiu sau gri închis, la auriul care a prins foarte bine la public până la noul... roz auriu. Aceasta este o idee pe cât de nebunească pe atât de fezabilă, având în vedere ca Apple Watch este produs şi în această nuanţă.

Din punctul de vedere al performanţelor, noul iPhone va primi cel mai probabil un upgrade măricel faţă de modelul anterior. Un nou chipset numit in mod previzibl A9, 2 giga de RAM in loc de 1 giga de pe iPhone 6 şi un nou chip Quallcomm menit să sporească viteza internetului până la viteze de 300 megapiţi pe secundă. Poate cea mai interesantă adiţie în lista de specificaţii este tehnologia Force Touch, care ajută telefonul să facă diferenţa dintre o atingere şi o apăsare prelungită. Noul iPhone va primi fără îndoială şi un upgrade în ceea ce priveşte camera. Diverse surse neoficiale susţin că aceasta va avea un senzor de 12 megapixeli şi va putea filma 4K. Odată cu noul telefon, Apple va lansa şi un nou sistem de operare mobil, iOS9, despre care ştim deja destul de multe având în vedere că varianta beta dedicată dezvoltatorilor a fost lansată deja de câteva luni. Telefonul va fi cel mai probabil disponibil în magazine pe 19 septembrie şi se estimează că va costa în jur de 650 de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri