Facebook angajează 3.000 de oameni

Data publicării:
Popular Smart Phone Apps Of 2016
Foto: Gulliver/Getty Images

Facebook plănuiește să angajeze 3.000 de persoane pentru a combate un fenomen care a luat amploare în ultimul an. Anunțul a fost făcut de fondatorul Facebook Mark Zuckerberg pe pagina personală.

Popular Smart Phone Apps Of 2016
Foto: Gulliver/Getty Images

Zuckerberg a declarat miercuri că Facebook va angaja anul viitor 3.000 de persoane pentru a monitoriza şi a exclude din reţeaua de socializate criminalii, sinucigaşii şi alte persoane care postează materiale nepotrivite, care au devenit un pericol pentru imaginea companiei.

Noii angajați vor avea sarcina de a descoperi și elimina filmulețele sau postările live care redau crime, sinucideri şi alte acte de violenţă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Serviciul de live streaming a devenit celebru printre utilizatori, însă mulți dintre aceștia l-au folosit pentru a reda acte de violență.

Cu toate că în prezent echipa Facebook are 4.500 de angajați care se ocupă cu monitorizarea videoclipurilor, aceștia nu fac față numărului mare de postări.

Criticat pentru întârzierea cu care a eliminat asemenea postări, Facebook va angaja încă 3.000 de oameni. Anunțul vine după ce Facebook la scurt timp după ce a fost făcut publică creşterea cu 76% a profitului trimestrial.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri