GADGET. Atuurile celui mai nou tip de televizor din gama Sony

Data publicării:
tv sony bravia xd93

Punctele forte ale acestui televizor sunt calitatea de top a imaginii, designul foarte subțire și elegant, precum și o experiență extraordinară de utilizare, datorită tehnologiei Android TV.

Conținutul filmat, procesat și afișat în HDR se apropie foarte mult de imaginile reale, prin contrastul puternic și reproducerea extraordinară a culorilor. Puteți urmări filmele și emisiunile dvs preferate online la o calitate foarte bună a imaginii. În plus, noua serie Bravia XD93 oferă în premieră un sistem unic de iluminare de tip grill-matrice prin backlight drive.

Cu acest televizor puteți accesa întreaga librărie de jocuri și aplicații Google Play, puteți contecta la acest televizor un controller și vă puteți juca direct jocul respectiv.

În plus, are o tehnologie Google cast, prin care puteți transmite de pe telefon sau de pe tabletă tot conținutul pe care îl aveți, direct pe televizor, fără să mai fie nevoie de conectare prin cablu.

Ecranul este fără margini, oferind o soluție de management al cablurilor și un suport unic de montare, care permite poziționarea televizorului pe perete la o distanță de doar 3-4 cm față de acesta.

Televizorul mai are o facilitate interesantă și anume cea de control vocal în limba română. Putem „comanda” televizorului inclusiv efectuarea unor calcule matematice sau căutarea unor seriale sau a prognozei meteo pentru Paris, de pildă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri