Gadgetul care deblochează orice iPhone

Data publicării:
iPhone 6 GettyImages-455691914

În urma scandalului dintre Apple și FBI au ieșit la iveală metode alternative pentru deblocarea telefonului. Se pare că procesul de deblocare al unui iPhone nu este neapărat complicat, ci doar ia mai mult timp.

Deși orice vulnerabilități de software găsite în urma scandalului dintre Apple și FBI vor fi, fără îndoială, reparate rapid de compania americană, se pare că există numeroase gadgeturi ce pot fi folosite pentru a trece peste codul de deblocare de la un iPhone sau iPad.

Acestea poartă numele de IP-Box și au un preț de aproximativ 170 de dolari. Creatorii gadgetului, o companie londoneză, promit că va dura între 6 secunde și 17 ore până când un iDevice cu orice versiune de iOS 7 va fi deblocat.

Funcția principală a IP-Box-ului este de a-i ajuta pe proprietarii de iDevice-uri să-și extragă fotografiile și contactele de pe smartphone în cazul în care au uitat codul de deblocare.

Chiar dacă versiunea actuală a gadgetului nu funcționează decât cu device-uri care rulează iOS7. Însă, până la sfârșitul lunii, se va lansa și un model compatibil cu iOS9.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri