Gadgeturile anului 2015. Ce dispozitive inteligente vor fi la modă anul viitor

Data publicării:
gadgeturi-2015

Tehnologia ne schimbă stilul de viaţă, ne ajută să ţinem legătura cu cei dragi şi să fim mai eficienţi. Totul cu ajutorul unor dispozitive conectate în permanenţă la internet. În 2015, ceasul de mână se va transforma într-un accesoriu inteligent.

Răzvan Vasile, reprezentantul unui producător de gadgeturi: Este un ceas 3G, are android 4.1, conectivitate GPS, si bluetooth.

Ceasurilor-telefon de la Samsung sau Vonino li se va adăuga modelul lansat de americanii de la Apple.

Potrivit site-urilor specializare, acesta va avea aplicaţii pentru hărţi, fotografii şI muzica. Însă, pentru a funcţiona, ceasurile trebuie să fie conectate la o tabletă sau un smartphone. Preţul depăşeşte 250 de euro.

Producătorii nu au renunţat nici la lansările de noi telefoane. Microsoft, spre exemplu, ar putea anunţa lansarea unui telefon cu o cameră ce rivalizează cu un aparat foto. Şi pentru că sunt tot mai multe, preţurile sunt tot mai accesibile, anunţă comercianţii.

Adrian Soare, reprezentant vânzări: Majoritatea sunt interesați de gadgeturi. Mă refer la tablete, ceasuri inteligente, telefoane. Caută ceva la o valoare medie, până în o mie de lei.

Toate aceste gadgeturi au funcţii simple, dar aduc acel plus de inventivitate care transformă o căciulă obişnuită într-un sistem multimedia. În 2015 vor apărea tot mai multe obiecte de îmbrăcăminte care vor avea căşti bluetooth încorporate şi care ne vor ajuta să ascultăm muzică fără a mai folosi vreun fir. Apar tot mai multe astfel de gadgeturi pentru că interesul oamenilor pentru tehnologie creşte.

Românii folosesc, în medie, 12 electronice și electrocasnice. Peste o treime dintre ei au telefon inteligent conectat la internet, iar 17% dețin o tabletă.

Românii navighează pe internet aproape 4 ore pe zi, îşi verifică Emailul sau folosesc reţelele sociale, potrivit unui studiu.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri