Instalația de pom wireless

Data publicării:
02-12-2014-lumini-wireless-kickstarter

Împodobirea bradului este o plăcere, dar când globulețele, steluțele și beteala au fost deja așezate, partea cu luminițele este obositoare și pentru cei mai răbdători dintre noi. Fire încurcate, beculețe minuscule care se strică și trebuie schimbate, scheme neinteresante de lumini. O nouă campanie pe site-ul Kickstarter vrea să elimine însă aceste inconveniente și promovează luminile de brad... wireless.

Nu va mai trebui să vă complicați cu fire și cu alte lucruri deoarece fiecare lumină de Crăciun va fi atârnată de o ramură a bradului la fel ca un glob, iar întreaga instalație va putea fi controlată cu ajutorul smartphone-ului.

Instalația futuristă se numește Aura iar elementul central al device-ului este inelul care reprezintă sursa de energie pentru luminile folosite. Plasarea acestui inel se face în funcție de dimensiunile bradului. Pentru brazii mai mici de 1,5 metri, inelul se pune pe pământ și trunchiul bradului va fi în mijloc. Dacă bradul are între 1,5 și 3 metri, acesta se montează în centrul lui. Întregul complex funcționează pe baza câmpului energetic creat de inel, acesta alimentând luminile aflate în raza lui.

Pentru început, luminile vor fi disponibile doar în cinci nuanțe diferite: roșu, portocaliu, albastru, verde și alb. Pe Kickstarter, Aura a reușit până acum să strângă 25.000 de dolari, ținta fiind de 50.000 de dolari. Dacă va avea succes, instalația ar putea apărea pe piață în luna octombrie a anului viitor. Așa că, pentru următorul Crăciun ar fi bine să urmăriți proiectul Aura.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri