"Luna copiilor" la Digi Play

Data publicării:
digiplay

Pe Digi Play, cei mici pot urmări seria "Animăluţe extraterestre". Personajul principal este Tommy, un băiat care locuieşte într-un far lângă casa părinţilor. Viaţă liniştită pe care o duce la malul mării este însă dată peste cap atunci când la uşa sa apar cinci extratereştri.

Personajele seriei "Mustăţi răsucite" sunt care mai de care mai trăsnite. Broken Bear, de exemplu, este un urs care crede că a fost răpit de extratereştri, în timp ce o pisică îşi închipuie că este psiholog şi îşi arogă un nume pe măsură: Cambridge Kitty.

Prinţesa Florrie trăieşte într-un regat magic alături de cel mai bun prieten al său, Dear Dragon. Acesta nu este însă un dragon obişnuit, căci, în loc de flăcări, el suflă... baloane de săpun.

Alte personaje de poveste îi aşteaptă pe cei mici în seriale de animaţie precum "Zigby", "Familia da Vinci" sau "Dulapul lui Chloe". Toate acestea, dar şi multe alte filme şi seriale pot fi urmărite pe Digi Play, la secţiunea "Luna copiilor".

Serviciul Digi Play este disponibil prin platforma Digi Online şi oferă acces la o colecţie impresionantă de filme actualizată săptămânal. Veţi găsi în listă filme pentru toate gusturile, de la comedii romantice, la acţiuni, aventuri şi animaţii. Abonamentul este disponibil tuturor clienţilor RCS & RDS care deţin cel puţin un serviciu Digi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri