Noul smartphone LG, vârful de gamă al coreenilor

Data publicării:
lg g5

Echipa LG a postat recent pe Twitter un detaliu esential despre cel mai recent telefon de top produs de companie: noua tehnologie Always On a ecranului. Displayul, care va fi cel mai probabil un AMOLED de rezolutie QHD, va rămâne în permanență activ. Similar sistemului de notificări integrat pe LG V10, ecranul lui G5 va conține în permanență un set de informații esențiale și notificări.

Un alt zvon se referea la diagonala de 5,3 inchi a acestuia care este mică dupa standardele zilelor noastre. Să fie oare noul trend pe piața de smartphone-uri? Rămâne de văzut.

Flagship-ul coreenilor va include si celebra carcasă Quick Cover care în acest an va primi funcția touch. Aceasta va permite utilizatorilor să răspundă la apeluri chiar și când ecranul telefonului este acoperit de carcasă. Pe lângă preluarea apelurilor, cei interesați pot de asemenea să controleze alarmele prin plasa metalică fără să fie nevoiți să deschidă carcasa.

Din punctul de vedere al designului, LG G5 va folosi pentru prima oară o carcasă integral din metal și se pare că butoanele vor fi așezate diferit față de modelele precedente. Cea mai importantă schimbare este repoziționarea butonului de volum pe partea laterală a telefonului. Cel mai intrigant zvon este că LG G5 ar putea fi un telefon modular, ceea ce înseamnă că bateria va putea fi înlocuită.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri