O platformă de inteligență artificială, câștigătoarea competiției între startup-uri la ICEEfest 2016

Data publicării:
premiu 200

 

Foto: iceefest.com 

În a doua zi a festivalului ICEEfest 2016 11 startup-uri au avut ocazia să își prezinte ideile în fața unui juriu reputat și a publicului, al cărui vot a fost decisiv. Platforma de inteligență artificială pentru copii Woogie a câștigat marele premiu în fața juriului format din Marius Ghenea (3TS Partners), Odysseas Ntotsikas (TDG), Steffen Ehrhardt (Google), Niall Harbison (Lovin Dublin), Apostolos Apostolakis (Venture Friends) și Oldrich Bajer (Zoot).

Voturile au fost acordate în paralel, de către public prin intermediul aplicației festivalului și de către juriu. Deși Planable a fost preferatul investitorilor, în urma mediei voturilor Woogie a fost declarat marele câștigător al serii.

Startup-urile prezente în competiția 200 Seconds of Fame

WOOGIE

Woogie este un dispozitiv cu activare vocală dezvoltat pentru a fi un asistent personal după școală și un prieten de joacă pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Folosind inteligență artificială și algoritmi de învățare, Woogie interacționează în mod diferit cu fiecare copil în funcție de vârsta acestuia, este proactiv și învață constant lucruri despre utilizator.

PLANABLE

Planable este o unealtă destinată agențiilor de publicitate, care recrează designul Facebook și oferă o interfață ușoară pentru aprobarea postărilor și colaborare pe diverse interacțiuni pe rețeaua de socializare.

MUSHIN

Este o aplicație prin care oamenii pot să influențeze muzica pe care o ascultă într-un restaurant sau un bar. Practic, dacă barul are Mushin, poate crea un playlist, iar cei care intră se autentifică prin Facebook, iar playlist-ul primește preferințele muzicale.

ZONIZ

Este o platformă de marketing de proximitate lansată în 2015 și folosită în cadrul unui mall din capitală. Utilizatorii care au instalată aplicația primesc notificări cu ofertele magazinelor atunci când ajung la centrul comercial, cu ajutorul tehnologiei beacon instalate în interiorul mall-ului.

EXIGEAPP

ExigeApp e o aplicație prin care poți crea modele financiare dacă ai un startup sau o afacere mică, dar zona economică nu este punctul tău forte. Produsul e construit la București și primești inclusiv mai multe scenarii financiare, în funcție de cifrele tale.

OVEIT

Este o platformă de ticketing și organizare de evenimente.

GOSPIK

Gospik este o extensie de Google Chrome prin care utilizatorii pot interacționa unii cu alții prin intermediul unei căsuțe de chat asociate căutărilor.

SIMPLI

Este o aplicație pentru dispozitive mobile care reunește calendar, mail, liste și note.

SQUIRED

Este o platformă prin care poți rezerva rapid o masă specifică din cadrul unui restaurant și care îți permite să oferi un rating serviciilor din local.

NEWLIFE

Este o plaformă care conectează serviciile de fertilizare in vitro cu potențialii beneficiari. Platforma este pusă la dispoziția clinicilor de fertilizare, care pot să-și creeze baze de date, să afle mai multe despre donatori și beneficiari, dar să găsească și informații utile.

GROBYK

Este o platformă prin care utilizatorii pot adăuga fluxurile de informație pe care le urmăresc (Twitter, Facebook, bloguri) pentru a le accesa dintr-un singur loc. Informațiile sunt procesate și transformate în topicuri sortate în funcție de popularitatea lor. Platforma se adresează în special oamenilor de marketing, pentru a-i ajuta să cerceteze și să creeze conținut nou.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri