(P) M247 devine M24Seven, totodată extinzându-și și rețeaua globală în Singapore

Data actualizării: Data publicării:
M24Seven_PRESSRLS_1000x1000_RO

M247 și Metronet (UK) (“Grupul”), doi dintre furnizorii cei mai importanți de servicii de conectivitate și infrastructură de internet din Europa care și-au unit forțele anul trecut, au devenit de curând M24Seven. Decizia aceasta consolidează angajamentul întregului grup de a furniza o rețea de ultimă generație în Marea Britanie, Europa, dar și la nivel internațional.

Un prim pas în această direcție a fost deja făcut odată cu extinderea rețelei M24Seven și în Singapore. Grupul intenționează astfel să își continue expansiunea oferind servicii de conectivitate fără precedent alături de o infrastructură stabilă care să asigure eficientă și performantă de care companiile din România, Marea Britanie și alte țări, au nevoie.

M24Seven oferă nu numai una dintre cele mai rapide conexiuni la Internet de pe piață, dar și o flexibilitate sporită de-a lungul întregii rețele globale, care este conectată direct la 18 puncte de Internet Exchange, inclusiv București, New York, Londra, Amsterdam, Frankfurt, iar de acum, și Singapore. De asemenea, compania deține cele mai ecologice Data Centere din România, având acreditare ISO și 1.18 PUE.

Pe lângă conectivitate fără precedent, ultra-performanță, M24Seven oferă și soluții stabile de hosting și securitate la cel mai înalt nivel, fiind un furnizor internațional complet de servicii de conectivitate și infrastructură de internet. Printre cei care au ales deja M24Seven se numără atât organizații de renume mondial, IMM-uri și startup-uri, cât și instituții publice.

Lee Perkins, CEO M24Seven, a afirmat că “aici, la M24Seven, credem că organizațiile care beneficiază de soluții de connectivitate și infrastructura de internet avansate se diferenițază prin performanță și eficiență, iar noua viziune reflectă capacitatea noastră de a sprijini clienții în orice moment, pentru ca business-ul lor să crească odată cu noi, 24/7”.

Paul Pintilescu, Director European M24Seven, a afirmat ca “M24Seven oferă soluții la un nivel nemaîntâlnit nu doar pe piața din România, dar și din Europa. De acum, suntem mai mulți, prin urmare și mai eficienți, ceea ce înseamnă că putem asigura un suport la un nivel cu totul superior, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Într-un timp relativ scurt, am devenit lideri în România și intenționăm ca de acum înainte să arătăm că suntem de neînlocuit și pe piața de telecomunicații din Europa”.

Mai multe aflati aici: http://bit.ly/2qh0oj5

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri