Petrecere în faţa calculatorului

Data publicării:
blogger

„Poate iei bătaie de la o fată! Hai, mă, vino încoace! De ce îţi e frică? Nuuuu...”

Pasionaţii jocurilor video şi bloggerii s-au întâlnit la a zecea petrecere dedicată lor din ultimii patru ani. Deşi stau mare parte din timp în faţa monitoarelor urmărind tot ce este nou pe internet, au ales să se distreze tot pe calculator. Deosebirea este că acum s-a reunit o bună parte din comunitatea care se întâlnea doar online.

Toma Nicolau, organizator: „Am găsit o comunitate foarte mare de gameri în România. Bloggerii sunt foarte deschişi la tehnologie. Avem cele mai bune laptopuri, cel mai bun net, jocuri noi abia apărute. Chiar câteva în premieră în România.”

Alex Filip, blogger: „Bloggerii chiar au devenit o voce. Cei mai mulţi sunt generalişti, dar sunt şi bloggeri de fotografie, de fashion, de călătorii.”

Au cântat la chitară pe acordurile alese de computer şi au creat o reţea cu militari virtuali. Competiţiile au avut premii totale de 5000 de euro. Cel mai valoros a fost un calculator puternic precum o maşină de curse.

Bogdan Dobre, reprezentant firmă: „Avem înlocuirea sistemului de răcire clasic, pe aer, cu un sistem asemănător celui de la maşini pe lichid de răcire, antigel.”

Mihai Ioan, blogger: „Netul este foarte bun, foarte rapid. Contează, desigur, pentru că altfel poţi să iei bătaie, mai ales dacă eşti la o competiţie oficială unde sunt premii substanţiale.”

„Hai că o ratezi, o ratezi. Am făcut baschet! Sunt profesionist!”

La distracţie au venit şi câţiva baschetbalişti de profesie, de la Steaua. Însă, nu este chiar la îndemâna oricui să arunce mingea la coş apăsând doar două butoane.

„Mulţumim foarte mult, vă iubim.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri