RCS & RDS creşte viteza de upload până la 500 Mbps şi reduce tarifele la serviciile de internet Digi Net Fiberlink

Data actualizării: Data publicării:
magazin digi mobil

Începând de vineri, 21 octombrie, RCS & RDS creşte vitezele de upload la serviciul de internet Digi Net Fiberlink 300, 500 şi 1000 şi reduce tarifele abonamentelor. Vitezele de upload disponibile la pachetul Digi Net Fiberlink 300 sunt de până la 150 Mbps, pentru Digi Net Fiberlink 500 de până la 250 Mbps şi pentru Digi Net Fiberlink 1000 de până la 500 Mbps şi se aplică clienţilor noi şi existenţi.

magazin digi mobil

În acelaşi timp, compania reduce cu peste 10% tarifele serviciului de internet Digi Net atât pentru clienţii noi care contactează acum unul dintre abonamentele Digi Net Fiberlink 500 sau Digi Net Fiberlink 1000, dar şi pentru clienţii existenţi dacă solicită schimbarea tipului de abonament sau îşi prelungesc contractul existent.

Astfel, clienţii noi vor plăti pentru pachetul Digi Net Fiberlink 500 doar 34 lei/lună (TVA inclus) de la 39 lei (TVA inclus) şi pentru Digi Net Fiberlink 1000 doar 39 lei/lună (TVA inclus) de la 45 lei/lună (TVA inclus).

Dezvoltarea infrastructurii şi investiţiile în tehnologii noi au reprezentat întotdeauna o prioritate pentru a oferi servicii adaptate cerinţelor clienţilor noştri şi de a da valoare pentru preţul plătit. Clienţii aleg compania RCS & RDS ca furnizor de servicii de internet pentru calitatea şi performanţa serviciilor, pentru flexibilitatea pe care o oferim în personalizarea pachetelor, pentru acoperire, precum şi pentru deschiderea pe care o avem de a extinde serviciile pornind de la cerinţele generate de evoluţia rapidă a pieţei. Noile prețuri pentru serviciile Digi Net Fiberlink 500 şi 1000 sunt de acum mai accesibile pentru toate categoriile de consumatori.” spune Valentin Popoviciu, Vicepreşedinte RCS & RDS.

De asemenea, clienții Digi Net Fiberlink 300, 500 și 1000 care îşi activează contul Digi Play – serviciul de video la cerere - până la 31 decembrie 2016, pot urmări, până la 31 iulie 2017, fără niciun cost suplimentar la abonament, conţinutul variat de filme, concerte şi animaţii disponibil online. În plus, în funcţie de tipul de abonament ales, clienţii vor avea acces fără costuri suplimentare în Digi Storage, serviciul de stocare, partajare şi organizare a datelor personale în cloud.

tabel digi

RCS & RDS a finalizat la sfârşitul anului trecut proiectul de modernizare a reţelei naţionale şi internaţionale prin trecerea de la multiplu de 10Gbps la capacităţi multiplu de 100Gbps, capacități care vor fi extinse și în acest an. Această implementare a îmbunătăţit calitatea furnizării serviciului de internet fix, a mărit capacitatea reţelei asigurând în acest fel o creşterea semnificativă a lărgimii de bandă pentru a susţine serviciile ce solicită trafic intens şi stabil pentru serviciile şi aplicațiile de ultimă generaţie.

Conform Netograf.ro - aplicația ANCOM pentru testarea și monitorizarea calității serviciului de internet fix, RCS & RDS se află pe primul loc în topul operatorilor care furnizeaza servicii de internet fix din România, înregistrând cele mai mari viteze pentru acest serviciu.

Serviciile oferite de compania RCS & RDS pot fi comandate apelând 03XX. 400 4600, în orice magazin Digi sau Punct de prezenţă RCS & RDS.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri