S-a deschis primul Apple Shop din România

Data publicării:
appleshop emag foto facebook

Dacă în Asia sau Statele Unite, cei mai înrăiţi fani ai produselor Apple şi-au pierdut job-uri pentru a sta la coadă câteva zile, românii se pot considera mai norocoşi - aşteptarea a fost de ordinul orelor.

Mi-aş dori să ajung şi la muncă, dar să îmi achiziţionez şi telefon. Sper să mă înţeleagă şi şefii mei”, spune un tânăr care a așteptat la coadă.

Bogdan Dinu, client: De la 5 dimineaţa stau la coadă! Să fiu sigur că o să prind la preţuri promoţionale. Sunt reduceri destul de mari. 1.500 de lei e reducerea!

Aşteptarea i-a fost răsplătită. A fost primit în aplauze de toţi angajaţii magazinului.

Chiar dacă au plătit cu 500 de lei mai puţin pentru telefonul dorit, mulţi au vrut să fie siguri că fac o investiţie bună.

Am auzit nişte zvonuri cum că ar fi ceva în neregulă, dar acesta este ok.

Şi l-aţi probat?

L-am zdrăngănit puţin”, spune o tânără.

De la ultima lansare, de pe data de 9 septembrie, din Statele Unite, doar o tabletă a ajuns în România. Cei care vor să cumpere iPhone 6S trebuie să aştepte până în luna octombrie”, transmite corespondentul Digi24 Cătălin Bălan.

Vestea proastă pentru mulţi este că investiţia într-un astfel de telefon e doar primul pas. Un pas ce se poate dovedi inutil dacă încearcă să încarce aplicaţii piratate.

Alexandra Gheorghe, specialist securitate Bitdefender: Prin decodarea telefonului, utilizatorii riscă instalarea unor aplicaţii neautorizate care pot conţine viruşi.

11% dintre utilizatorii de terminale Apple îşi decodează aparatele. Ultimul virus care a atacat aparatele tocmai din această cauză a afectat peste 200.000 de clienţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri