Schimbări majore pentru Windows 10 în 2017

Data publicării:
303387-microsoft-surface-with-windows-rt

Microsoft va lansa în acest an două update-uri majore pentru Windows 10. În contradicţie cu planul iniţial, în acest an va lansa două upgrade-uri importante pentru sistemul său de operare, Windows 10.

303387-microsoft-surface-with-windows-rt

Deşi strategia anunţată de Microsoft în urmă cu un an prevedea câte un singur upgrade pe an pentru Windows 10, anul acesta va constitui o excepţie, cel mai nou sistem de operare al gigantului american bucurându-se de două actualizări majore.

Informaţia, vehiculată neoficial şi până acum, a fost confirmată într-o conferinţă organizată de Microsoft în Australia. Un slide prezentat în timpul conferinţei arată clar faptul că în 2017 Windows 10 va primi două update-uri importante, potrivit News.ro.

Primul dintre acestea, cum este deja cunoscut, se numeşte Creators Update şi va fi lansat în primăvară, cel mai probabil în luna aprilie.

Creators Update va aduce, printre altele, un suport mai bun pentru instrumentele de desenat, inclusiv o interfaţă nouă pentru bătrâna aplicaţie Paint, îmbunătăţiri pentru browser-ul Edge şi un filtru de lumină albastră pentru protejarea ochilor seara sau la primele ore ale dimineţii.

Al doilea update nu are un nume şi dată estimată de lansare. Din slide-ul prezentat de Microsoft, acesta pare să fie programat pentru finalul anului.

Deocamdată nu se cunosc informaţii despre facilităţile pe care Microsoft le va include în acest update. Este posibil ca printre noutăţi să se numere tehnologia Windows Holographic - suportul software care va face posibilă folosirea căştilor de realitate virtuală şi augmentată pe Windows 10.

Mai multe date oficiale vor fi cu siguranţă prezentate în luna mai, când Microsoft organizează conferinţa anuală dedicată dezvoltatorilor, Build.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri