Şcoala începe cu rechizite high-tech. A apărut ghiozdanul cu sistem de răcire

Data publicării:
rechizite-1

Anul acesta, producătorii de rechizite nu s-au mai limitat de imprimeuri colorate şi desene animate la modă, ci au încercat să-i cucerească pe copii cu produse inovatoare. Vechiul ghiozdan nu mai e ce a fost odată. 

Ghiozdanul cu sistem de răcire are mai multe compartimente. Pentru a ţine sticlele de băutură sau mâncarea. Fiind termoizolant, se păstrează totul rece. 

Eu mi-aş dori să am nişte rechizite foarte şmechere. Şi un ghiozdan cu sistem de răcire, pentru a-mi pune îngheţata în el”, a spus un copil. Un rucsac de genul acesta costă în jur de 350 de lei. 

Alţi producători se laudă că au proiectat un ghiozdan care protejează coloana vertebrală a copiilor. Este foarte uşor şi, plin cu rechizite, nu cântăreşte mai mult de două kilograme. Proiectul acesta a fost realizat împreună cu un grup de medici din Berlin împreună cu o companie din Germania. 

Şi cum copilul are nevoie şi de un un instrument de scris, nici producătorii de stilouri nu s-au lăsat mai prejos. 

Are o peniţă specială, pentru a crea un scris mai gros pe dimensiunea verticală şi foarte subţire pe orizontală. Cu acest stilou, scrisul este inimitabil. Fără o peniţă specială nu se poate imita, nu se poate copia”, a spus Laurenţiu Gheorghe, reprezentantul unui magazin de papetarie. 

Pentru cei fără pretenţii şi posibilităţi, un set complet de rechizite elementare, (intra carton) pentru clasa zero costă între 100 lei şi 150 lei. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri