Semnal extins pentru clienţii Digi Mobil: RCS & RDS lărgeşte aria de acoperire printr-un acord de roaming naţional încheiat cu Vodafone

Data publicării:
digi RCS

RCS & RDS îşi extinde aria de acoperire. Utilizatorii Digi Mobil vor putea trece automat de pe o reţea pe alta, în zonele unde până acum nu aveau semnal. Acest lucru este posibil fără costuri suplimentare pentru abonaţi. Compania a lansat şi serviciul de cloud Digi Storage, care permite salvarea datelor online şi accesarea acestora oriunde şi oricând. 

Compania RCS & RDS a încheiat un acord de roaming naţional cu Vodafone.

„Pentru clienţi beneficiul e transparent, nu vor vedea o frecvenţă sau alta, vor avea reţea şi accesibilitate mai bună inclusiv în interiorul clădirilor. Utilizatorul va vedea că în zone în care nu avea semnal înainte va trece în roaming naţional în mod automat”, a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.

Abonaţii nu vor plăti bani în plus pentru acest serviciu valabil timp de doi ani.

Servicul de date mobile în roaming naţional va fi disponibil din iulie anul acesta, a precizat Valentin Popoviciu.

Serviciul de roaming național le dă posibilitatea clienților Digi Mobil să comunice și atunci când nu se află în aria de acoperire a rețelei.

Compania de telecomunicaţii RCS & RDS oferă de asemenea abonaţilor săi serviciul Digi Storage, prin care vor putea salva datele pe care le consideră importante.

„E o platformă uşor de folosit, de creat cont, de configurat, de utilizat apoi pe tablete sau mobil. Toată procedura durează 1-2 minute, se intră în contul de client, îşi creează parolă de acces şi apoi prin downloadarea aplicaţiei poate deja să îşi pună conţinut în contul Digi Storage”, a explicat Valentin Popoviciu.

Clienţii Digi Net Fiberlink 500 şi 1000 beneficiază gratuit de spaţiu de stocare de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 RON (TVA inclus), clienţii pot opta pentru un spaţiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridică la 6 RON (TVA inclus) şi pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 RON (TVA inclus).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri