Site-ul care te plătește și îți oferă internet ca să îți transmiți viața online

Data publicării:
camsoda01

Site-ul de camere web pentru adulți CamSoda vrea să se dezvolte și să transmită cât mai multe activități zilnice ale membrilor săi și plătește sume importante de bani celor care doresc să participe.

Persoanele care sunt acceptate în program trebuie să fie de acord să arate cum se desfășoară viața lor 24 de ore din 24, scrie Digital Trends, care menționează că site-ul pune la dispoziția membrilor acceptați trei camere web HD, decontează factura la internet și plătește acestora câte 200 de dolari în fiecare lună.

Streaming-ul live a devenit rapid un punct focal al societății noastre, cu mai mulți oameni decât oricând care transmit imagini cu ei pentru a ajunge și a se conecta cu publicul larg într-o manieră mai intimă”, a declarat vicepreședintele CamSoda, Darren Press. „Spre deosebire de rețelele de socializare, unde utilizatorii aleg momentele pe care doresc să le difuzeze și să le împărtășească, oferta noastră transmite totul - de la navigarea pe internet la masa de prânz”, mai spune Press.

Deși în mod tradițional este un serviciu de webcam pentru adulți, CamSoda spune că participanții la programul LifeStreams nu trebuie să fie. „Ideea este ca privitorii să trăiască toată viața celui care transmite”, spun reprezentanții companiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri