Un singur mesaj pe Twitter al baschetbalistului LeBron James valorează 140.000 de dolari

Data publicării:
LeBron James GettyImages august 2015

Foto: Gulliver/GettyImages

Baschetbalistul LeBron James de la Cleveland Cavaliers este, potrivit companiei Opendorse, cel mai valoros sportiv american, un singur mesaj de 144 de caractere pe rețeaua Twitter valorând 140.000 de dolari, pentru că este cel mai vizibil și popular atlet american din lume și pentru că are peste 23 de milioane de persoane care-i urmăresc contul pe Twitter.

Potrivit experților, baschetbalistul beneficiază de o cotă de piață incredibilă în rândul publicului, subliniind că ar costa de cinci ori mai mult să aibă la TV atât de mulți oameni care-l urmăresc decât costă în mediul digital.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cel mai recent tweet scris de LeBron James, la ora publicării acestei știri.

Starul celor de la Cleveland Cavaliers are deci cea mai mare cotă pe piața media digitală, fiind urmat de alt basketbalist, Kevin Durant, cu 66.553 de dolari pe tweet.

Potrivit topului realizat de Opendorse, ceilalți trei sportivi în top cinci sunt: starul lui L.A. Lakers Kobe Bryant, cu 42.389 de dolari pe tweet, pugilistul Floyd Mayweather, cu 34.924 de dolari pe tweet, și coordonatorul celor de la Houston Rockets, Dwight Howard, cu 34.290 de dolari pe tweet.

Potrivit sursei citate, președintele executiv al companiei Opendorse, Blake Lawrence, a declarat recent că i-a propus lui LeBron James să valorifice în bani această oportunitate, însă acesta a declinat propunerea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri